avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate caut articol specific
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

caut articol specific

Buna, in urma cu un an am vazut un articol postat cu ocazie zilei de 8 martie in care se vorbea despre abuzul barbatilor asupra femeilor, despre clisee si traditii imorale si chiar ilegale care fac referire la femei - toate acestea insotite de statistici. As vrea sa postez acel articol in social media, daca ma puteti ajuta sa-l gasesc, multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Deduc tva-ul pt o factura cu organizare eveniment? Serbanstefan21 Serbanstefan21 Buna ziua, sunt la inceput de drum si ma lovesc de anumite probleme care imi dau batai de cap.Am rugamintea sa ma ajutati si sa-mi spune ti daca pot sa deduc ... (vezi toată discuția)
Discriminare sau nu? Ionut Z Ionut Z Buna ziua, Se poate considera discriminare pe criteriu de sex acordarea de bonusuri pe acest considerent? Din cautarile mele, art. 7 din legea 202/2002 ... (vezi toată discuția)
Impozitare prima ziua barbatului - 19 noiembrie Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! La o societate comerciala care are prevazut in Cointractul Colectiv de Munca acordarea unei prime in bani cu ocazia „Zilei barbatului - 19 ... (vezi toată discuția)