avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Deduc tva-ul pt o factura cu organizare eveniment?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Deduc tva-ul pt o factura cu organizare eveniment?

Buna ziua,
sunt la inceput de drum si ma lovesc de anumite probleme care imi dau batai de cap.Am rugamintea sa ma ajutati si sa-mi spune ti daca pot sa deduc tva-ul pt o factura cu organizare eveniment pt toti angajatii firmei noastre( femei si barbati cu ocazia zilei de 8 respectiv 9 Martie) .
Factura este insotita de un contract si un referat pe care l-am facut eu in care am specificat ca sunt toti angajatii prezenti ,referat semnat de administratorulfirmei.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Caut articol specific anacristina89 anacristina89 Buna, in urma cu un an am vazut un articol postat cu ocazie zilei de 8 martie in care se vorbea despre abuzul barbatilor asupra femeilor, despre clisee si ... (vezi toată discuția)
Este legal ca un sindicat să dea bani cu ocazia zilei de 8 martie ... sexu sexu Este legal ca un sindicat să dea bani cu ocazia zilei de 8 martie la femei și cu ocazia zilei de 19 noiembrie la bărbați ? (vezi toată discuția)
Tichete cadou Bbianca Bbianca Buna ziua. O Societate Comerciala vrea sa acorde anumite bonusuri salariatilor in TICHETE CADOU sau TICHETE SMART PASS. Care ar fi posibilitatea acordarii ... (vezi toată discuția)