avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este legal ca un sindicat să dea bani cu ocazia zilei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este legal ca un sindicat să dea bani cu ocazia zilei de 8 martie ...

Este legal ca un sindicat să dea bani cu ocazia zilei de 8 martie la femei și cu ocazia zilei de 19 noiembrie la bărbați ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:02, 1 Noiembrie 2022
Da, dacă s-a introdus în statut și cu siguranță că așa e.
De ce credeți că n-ar fi?
Nu exista text de lege, dar legalitatea o poate da reglementarea din statutul organizației sindicale, hotărârea adunarii generale a membrilor de sindicat sau decizia organelor de conducere dacă au competentă în asa ceva.
sumele date se impozitează ?
ce anume să fie în STATUT ?
Acordarea de cadouri femeilor si barbatilor pentru zilele mentionate de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine ma poate lamuri, se impoziteaza tichetele cadou? danielaM1975 danielaM1975 Sunt institutor la o scoala din sect. 3. De sarbatori am primit 14 bonuri cadou in valoare totala de 7 mil., emise de Lic. Decebal. Nu stiu din care motiv am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, reprezint o organizatie sindicala. membrii nostrii ... coss1 coss1 Buna ziua, Reprezint o organizatie sindicala. Membrii nostrii de sindicat beneficiaza de cadouri, in bani, pe suport electronic, din partea organizatiei ... (vezi toată discuția)
Sindicat elenaoana elenaoana Pot fi date tichete cadou membrilor cotizanti ai unui sindicat, in conditiile in care Sindicatul nu este angajator, cum prevede Legea 193/2006? (vezi toată discuția)