avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copii- recunoastere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copii- recunoastere

Am 2 copii pe numele meu si vreau sa le trec tatăl in certificat.au varstele de 7 si 8 ani....si nu au tata in certificat.cum procedez?? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Irina11111 , utilizator 23:27, 8 Martie 2017
In primul rând întrebarea e dacă tatăl este de acord sa ii recunoască.daca da se poate face la primărie cu ambii părinți de fața.daca nu vrea sa ii recunoască trebuie sa îl dai in judecată apoi probabil ori va fi de acord sa ii recunoască ori dacă nu se va efectua un test de paternitate care va stabili ca el este tatăl și va fi trecut automat in certificat fie ca vrea sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si copil dintr o alta relatie,doresc sa revin si eu si minorul la numele de fata cheran_z cheran_z sunt casatorita dar nu mai locuim impreuna de 18 ani,am un copil din relatia actuala eu purtand inca numele fostului sot de care nu sunt divortata legal ... (vezi toată discuția)
Sunt însărcinată și despărțită , dacă dumnezeu ma ajuta ... AnamariaA1 AnamariaA1 Sunt însărcinată și despărțită , dacă Dumnezeu ma ajuta sa duc sarcina pana la capăt și nu doresc sa trec in acte numele tatălui deoarece nu vrea ... (vezi toată discuția)
Buna seara, daca se face testul adn pentru paternitate din care ... catapetrache catapetrache Buna seara , daca se face testul adn pentru paternitate din care reiese ca este pozitiv iar tatal este intr adevar tatal biologic al copilului ce presupune ... (vezi toată discuția)