avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Firma de dj-foto-video
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Firma de dj-foto-video

Buna seara,
as dori sa ma ajutati cu solutioarea unei probleme.
Vreau sa imi deschid o firma dj-foto-video pentru nunti,boteze,majorate,banchete si nu stiu de ce acte este nevoie ca totul sa fie legal...
Care dintre forme este mai ieftina din toate punctele de vedere (PFA,SRL ,II) ???
Daca muzica este de pe Youtube se considera abuz daca nu este descarcata in pc?
Care ar fi cea mai ieftina solutie ?
Am tot citit de pe toate site-urile si sunt complect in ceata si nu inteleg nimic din toate legile lor...
Va multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Infiintarea pfa sau srl? 13Daniel77 13Daniel77 Va contactez pentru ami oferi un ajutor in legatura cu infiintarea unui PFA sau SRL ce va avea ca activitate prestari servici de ... (vezi toată discuția)
Vanzare online Razvan Ghind Razvan Ghind Buna ziua, Am o intrebare despre cateva posibile scenarii de vanzari online, pentru care as dori sa stiu care sunt pasii(este necesar pfa/srl?) pe care ar ... (vezi toată discuția)
Echipa foto-video fotografeveniment fotografeveniment De cateva luni fac fotografie de eveniment (nunta, botez, majorat) si sunt insotit de un coleg cameraman. Ne gandim sa intram in legalitate , insa deocamdata ... (vezi toată discuția)