Buna ziua, dupa cum bine stiti salariul minim pe economie s-a marit de la 1 februarie 2017. ( eu sunt functionar public, grad asistent, adica iau un salariu minim ). Tot de la 1 februarie 2017 bugetarilor li s-a marit salariu cu 20 %. Acum intrebarea mea este, daca ma poate ajuta cineva, aceasta majorare de 20 % se aplica la salariul care a crescut la 1.450 sau la salariul de 1.250 ?
Majorare salariu
nicolu
Buna ziua!
Sunt inspector in cadrul unei primarii si am avut salariul brut de 1377 lei. Dupa majorarea salariilor cu 20% conform ordonantei de guvern am ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.