avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene atelier haine, magazin online
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene atelier haine, magazin online

Buna ziua, as dori sa stiu mai multe informatii despre cum as putea accesa fonduri europene pentru un atelier, produsele le voi vinde pe propriul site, exclusiv online pentru moment. Firma inca nu este infiintata, as putea opta pentru programul Start-Up Nation ? In cazul in care este o idee buna, cum procedez ? Care sunt pasi ?
Va multumesc pentru atentie si sper sa primesc ajutor din partea dvs.

Alte discuții în legătură

Fonduri europene Nilmarcu Nilmarcu Buna ziua, ca pensionar gr.lll, a-s putea beneficia de fonduri europene pentru infiintarea unui PFA in domeniul fotografiei(studiou foto) ? Daca nu in domeniul ... (vezi toată discuția)
Accesare start-up nation 2024 ... cretu87 cretu87 Accesare fonduri europene 2024 Buna ziua,doresc sa accesez fonduri europene pentru programul start up nation.Firma de consultanta mi a solicitat în avans ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene gradinita Georgiana Radu Georgiana Radu Buna seara, Doresc sa înființez o grădinița/ creșă in mediul rural si ma interesa sa imi spuneti daca se pot accesa fonduri europene? Multumesc! (vezi toată discuția)