Buna ziua,sunt asistent farmacie am 38 ani,am vechime in munca de aprox 6 ani iar in urma cu 3 ani am suferit un accident de munca,am beneficiat de toate zilele de concediu medical legal apoi am intrat in comisie si am fost pensionata cu gradul 2 de invaliditate,de atunci am fost in recuperare.
Acum mi s-a propus angajarea intr-o drogherie in mediu rural cu program de 8 ore,aceasta va functiona pe autorizatia mea de libera practica deci nu pot cere gradul 3 pt a lucra 4 ore.
Intrebarea mea e daca exista vreo modalitate sa suspend plata pensiei de invaliditate pe perioada angajarii sau cum sa procedez in aceasta situatie pt ca eu sunt recuperata dar nu in totalitate..am zile si zile..sunt zile in care nu pot pune piciorul in pamant de durere...insa eu vreau sa incerc,dar daca nu fac fata din punct de vedere fizic si renunt la serviciu dupa o perioada cum as putea reveni iarasi la pensia de invaliditate?
Aveti zile si zile, dar incadrarea in gradul de invaliditate este pentru toate aceste zile. Nu aveti cum sa va angajati cu norma intreaga. Ma gandesc ca acea comisie care va incadrat in grad de invaliditate are toate motivele medicale in vedere.
Contract de munca
ROXYBO
Buna ziua, am o nelamurire legata de un angajat. La controlul anual la medicina muncii nu a primit avizul , a fost in concedii medicale apoi dupa 90 de zile a ... (vezi toată discuția)