avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Calcul impozit apartament
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Calcul impozit apartament

Buna ziua,
As dori sa stiu daca in calculul impozitului pentru un apartament la bloc se tine cont de anul constructiei blocului.
Blocul in care locuiesc este construit in 1963 ( Bucuresti), iar in datele de la Servicul de taxe si impozite apare anul 1991, anul achizitionarii apartamentului.
Influenteaza aceasta eroare valoarea impozitului ?
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 10 Martie 2017
gro013, utilizator

Alte discuții în legătură

An constructie impozit avramcrai avramcrai Buna ziua Am sesizat la Serviciul de taxe si impozite ca apartamentul meu de bloc figureaza construit in 1991 desi este dat in folosinta in 1983. ... (vezi toată discuția)
An constructie imobil gresit in certificatul de atestare fiscala crslaura crslaura Buna ziua, Vreau sa vand un imobil si am ridicat pentru vanzare, certificatul de atestare fiscala de la Sectia taxe si impozite. Citind certificatul mi-am ... (vezi toată discuția)
Apartament intr-un bloc din 1930-1940; merita? cosmin b. cosmin b. Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu niste informatii, sfaturi, lamuriri... Am gasit un apartament de vanzare in zona centrala a Bucurestiului- Universitate mai ... (vezi toată discuția)