avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... An constructie imobil gresit in certificatul de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

An constructie imobil gresit in certificatul de atestare fiscala

Buna ziua,

Vreau sa vand un imobil si am ridicat pentru vanzare, certificatul de atestare fiscala de la Sectia taxe si impozite. Citind certificatul mi-am dat seama ca data de constructie trecuta in document este diferita fata de realitate. Este trecut anul 1992, insa blocul e mult mai vechi (undeva prin 70). Ba chiar am primit de la vechiul proprietar, un exemplar al contractului de vanzare cumparare prin care a obtinut el imobilul, iar in acel act e mentionat ca in 1991 a fost cumparat de la ROCONFORT. Asa ca anul constructiei nu are cum sa fie 1992.
Pana acum nu am vazut aceasta greseala.
Stie cineva daca este o greseala care ar putea influenta vanzarea?

Apoi, pentru eliberarea certificatului energetic mi se cere anul de constructie a blocului. Stiti de unde as putea obtine data reala?

Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 6 Septembrie 2017
crslaura, utilizator
Cel mai recent răspuns: crslaura , utilizator 12:43, 7 Septembrie 2017
Informatia o puteti obtine din cartea tehnica a imobilului de locuit in comun,pe care ar trebui sa o detina reprezentantul legal al asociatiei de proprietari,respectiv presedintele de asociatie
Multumesc! O sa ma duc azi la administratie sa incerc sa aflu informatia. Nu stiu cum o sa rezolv cu cei de la Taxe si Impozite. Ca ar trebui sa imi scimbe incadrarea. blocului. Nu imi dau seama oricum daca anul de constructie influenteaza impozitul platit pe apartament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

An constructie bloc gabikov gabikov Daca in contractul de vinzare-cumparare al unui apartament nu se regaseste trecut anul constructiei locuintei, unde se poate afla aceasta informatie? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Cine poate constata ca 2 constructii sunt in stare de ruina ricaramurica100 ricaramurica100 Eu am doua constructii la tara, aflate in stare de ruina pe care vreau sa le vand ? Am nevoie de o adeverinta de la primar, care sa scrie ca sunt in stare de ... (vezi toată discuția)
Punere in legalitate locuinta si curte costel cojoc costel cojoc Detin la tara casa si curte pe 1000 m.p. construita in 1992 cu autorizatie de constructie si certificat urbanism si cu taxele pe casa si curte platite la zi.In ... (vezi toată discuția)