avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... An constructie bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

An constructie bloc

Daca in contractul de vinzare-cumparare al unui apartament nu se regaseste trecut anul constructiei locuintei, unde se poate afla aceasta informatie? Mentionez ca este cunoscut de catre locatarii mai vechi cum ca blocul s-a dat in folosinta in decada 1960-1970, avind prezumat ca an de constructie 1966. Cum se poate afla cu exactitate anul constructiei?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 19:29, 3 Martie 2016
Adresati-va la serviciul urbanism din primaria locala care detine intreaga documentatie in baza careia a fost emisa autorizatia de constructie a imobilului de locuit in comun
Informatii se pot solicita la primarie, la taxe si impozite sau la cadastru. Eventual in actele de proprietate ale proprietarilor mai vechi.
Informatii pot fi luate din cartea tehnica a blocului ce ar trebui sa fie la asociatia de proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada detinere folosinta teren aferent balconului Daria8 Daria8 Buna dimineata. Vreau sa cumpar cu un credit ipotecar un apartament situat la parterul unui bloc. Acest apartament are construit, cu toate actele si ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat de clasificare 2024 T1234 T1234 Pentru eliberararea unui certificat de clasificare de la Ministerul Turismului, in vederea inchirierii unui apartament in regim hotelier, persoana fizica, cf ... (vezi toată discuția)
Consolidare casa veche Dora Iulia Dora Iulia Buna ziua, Am si eu mai multe intrebari si sper sa gasesc raspunsul in aceasta comunitate. Am o casa veche in Bucuresti aproximativ din anul 1960 din ... (vezi toată discuția)