avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Care sunt sansele sa pierd CCC daca vreau sa lucrez in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Care sunt sansele sa pierd CCC daca vreau sa lucrez in strainatate cu contract de munca?

Buna ziua. Ma poate ajuta cineva la aceasta problema. Mai am un an de CCC din doi ani si as vrea sa plec in strainatate sa lucrez acolo cu contract de munca? Care sunt sansele sa pierd indemnizatia? Si daca o pierd atunci trebuie sa restitui toti banii chiar daca am fost plecat doar o luna din tara?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:15, 15 Decembrie 2023
Ce sa va spuna ?

Era un subiect mai sus nu ati observat?
Cornel Vasile a scris:

Ce sa va spuna ?

@ Interventie moderator

Dvs nu ati observat/citit raspunsurile deja postate ??? ... daca aveti si alte neclaritati , postati-le.
Ultima modificare: Marți, 17 Decembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna seara,
Lucrez in străinătate și de curând am constatat ca unul din colegii mei tocmai a terminat de încasat din România indemnizația de creștere copil! Menționez că și el, ca și mine lucrează cu contract de munca! As vrea sa raportez aceasta nesăbuință a lui! Unde ar trebui sa ma adresez?
Mulțumesc.
La Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreruperea cic ancamitroi ancamitroi Sunt de o luna in CIC. As vrea sa intrerup concediul pentru o luna. Se poate apoi relua CIC pana la sfarsitul perioadei pentru care am optat initial sau se ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil silviub1234 silviub1234 In prezent ma aflu in concediu crestere copil pentru 2 ani si primesc indemnizatie crestere copil de 750 ron. Am citit ca am dreptul sa inregistrez venituri de ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament pe perioada concediului de crestere copil Letutza Letutza Buna ziua, As dori sa stiu, daca sunt in concediu de crestere copil si doresc sa inchiriez un apartament pentru care o sa iau o anumita suma. Este posibil sa ... (vezi toată discuția)