avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 15/2003
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 15/2003

vă am nevoie de cat mai multe pareri. am intalnit urmatoarea spetă. in anul 2007 lui x ia fost atribuită o suprafata de teren 500 mp pentru constructia unei locuinte inviduale în baza legii 15 din 2003. in data de 19 septembrie 2015 acesta decedează. sotia supravietuitoare impreună cu copilul vine in data de 18 noiembrie 2015 si face o cerere de preluare a contractului sotului său. cererea sa de preluare a contractului este aprobată prin consiliul local si la cererea acesteia ii mai este atribuita incă o suprafata de 505 mp cu aceeasi destinatie de construire locuinta tot in baza legii 15 din 2003. sotia supravietuitoare a revenot cu o noua cerere si anume de a cumpara suprafata de 1005 mp. se obtine o hotarare de consiliu local favorabila vanzarii suprafetei de 1005 mp. acuma intrebarea mea este este legala vanzarea celor 500 mp care iau fost atribuiti sotului ???

Alte discuții în legătură

Loc de casa pentru tineri casatoriti ionut_alex ionut_alex Buna ziua stiu ca este o lege care prevede acordarea unui teren pentru construirea unei case tinerilor casatoriti , ce lege este ce prevede ea mai exat si la ... (vezi toată discuția)
Familie vasiliuflorentina vasiliuflorentina sunt casatorita, am un copil de un an si sunt din municipiul tecuci.as dori sa stiu ce acte trebuie pt alocarea unui teren pt casa si daca se mai da.momentan ... (vezi toată discuția)
Lege privind terenuri atribuite gratuit care tineri in orase si sate BaleanuIsabela BaleanuIsabela As vrea sa stiu cat e de sigur acest lucru, si cat e de posibil sa se primeasca un teren pentru constructia unei case, de catre tinerii cu varsta cuprinsa ... (vezi toată discuția)