avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Are dreptul jandarmeria de a efectua controale la ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Are dreptul jandarmeria de a efectua controale la agentii economici?

Buna ziua,
Ma intereseaza daca jandarmeria are dreptul de a controla agentii economici si daca da, care sunt atributiile exacte.
Activitatea este pe PFA si se desfasoara in targuri si oboare, comert.
Nu gasesc nicaieri aceste atributii mai ales neinsotit de cineva de la politia economica sau alt organ competent.
Va Multumesc
Cel mai recent răspuns: Criatian1981 , utilizator 07:56, 14 Martie 2017
Conform lg 12/1990

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drept de control au agentii locali de politie intr-un magazin satesc? Doru Radu Doru Radu Buna ziua, 3 agenti ai politiei locale au venit in chioscul alimentar personal, statut PFA, mi-au pus in vedere sa-mi instalez sistem de alarma in 30 zile, sa ... (vezi toată discuția)
Pfa dragmar dragmar Buna ziua, nu stiu daca ma puteti ajuta, dar incerc. Detin un Pfa, merg la targurile saptamanale, cu produse textile, adica desfasor o activitate comerciala pe ... (vezi toată discuția)
Ce poate conrtola polita comuala a un s.r.l gabi2772 gabi2772 Am fost amendat de catre un politist de la o sectie comunala, ce dreturi de control au si conform caror dispoziti (vezi toată discuția)