avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Trecere autoturism pe nume
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Trecere autoturism pe nume

Bună seara, am și eu o întrebare, ce pot face dacă în urma succesiunii copilul minor, 2 ani și 8 luni, este singurul moștenitor (nu am apucat să ne căsătorim), să pot trece mașina pe nume, pentru a o putea folosi și cu timpul să o pot vinde, vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Sfaturi in legatura cu mostenire dupa casatorie si altele. twilight2k3 twilight2k3 Buna ziua, O sa incerc sa fiu cat se poate de scurta. M-am casatorit recent (¬acum 15 zile). Noul meu sot s-a mutat la mine.Mi-am schimbat ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire ContSters62101 ContSters62101 Buna ziua, Sunt utilizator nou, de aceea, daca abordez un subiect ce s-a mai tratat va rog sa ma scuzati. Tatal meu a decedat in urma cu 2 luni. Am ... (vezi toată discuția)
Mostenire masina felicika felicika In urma succesiunii dupa tatal meu am renuntat si eu si fratii mei la masina mostenita in favoarea mamei. Masina este veche din 1974 si nu circula ... (vezi toată discuția)