avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reclamatii patron Germania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reclamatii patron Germania

Unde pot sa ma adresez cand lucrez in germania la negru si nu mi-am primit banii de 3 luni
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:35, 16 Februarie 2024
puteti sesiza la institutia de profil in raza caruia angajatorul „suspect” are sediul social. In Germania, Institutia de profil este Ministerul Finantelor Publice, departamentul Finanzkontrolle Schwarzarbeit (FKS), cunoscut cu denumirea de “Zoll.”. In sesizarea respectiva sa descrieti situatia concreta- si ca munciti la negru si ca nu sunteti platit , mentionind datele de identificare ale firmei in cauza. Sesizarea poate fi facuta personal, prin telefon sau transmisa prin posta, email sau fax.
Nici situatia dvs nu e roz ca ati acceptat sa munciti la negru, ati putea fi expulzat.
Puteti solicita ajutor si de la Biroul ataşatului pentru probleme de muncă și sociale pentru R.F. Germania și Austria :

Dna. Ioana Manole
Ataşat pentru probleme de muncă și sociale
Tel: + 49 (0)30 212 39 108
Fax: +49 (0)30 212 39 399
E-mail: berlin.social@mae.ro
Bună ziua , cum reclam o firma din Germania?
Mai sus exista postate doua posibilitati pentru a gasi solutii in ceea ce priveste problema dvs.
Ultima modificare: Joi, 27 Decembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua am lucrat in germania in orasu regezbur la o firma de navete ,sticle si nu misa dat salaru

Alte discuții în legătură

Contract de munca in germania Make timi Make timi Am lucrau la o firma din germania ,si ma mintit seful ca am contract de munca , defapt am aflat ca nu am. (vezi toată discuția)
Munca la negru in germania cristinutza02 cristinutza02 Buna ziua, Numele meu este Cristina, doresc sa fiu indrumata ce masuri sa luam asupra unei pers. care nu a dorit sa ne faca contract de munca.Sotul meu a ... (vezi toată discuția)
Reclamatie daadi04 daadi04 Buna ziua, Unde/cum se poate depune o sesizare privind o firma din Germania (patron roman) ce lucreaza cu oameni fara contract semnat, 244 ore pe luna, ... (vezi toată discuția)