avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu o luna tatici, indemnizatie insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu o luna tatici, indemnizatie insertie

Buna seara,
Sotia mea s-a intors la serviciu dupa un an si noua luni de concediu maternal. Bineinteles ca a beneficiat si de indemnizatia de insertie (conform legii, ar fi putut sa se intoarca si dupa un an si zece luni). Problema este ca eu nu am dorit concediul obligatoriu de o luna de zile, dar nici nu am depus vreo cerere in acest sens. Intrebarea este urmatoarea: riscam sa restituim ultima indemnizatie de concediu maternal?
Cel mai recent răspuns: mihaistar82 , utilizator 12:15, 12 Martie 2017
Nu riscati nico restituire , intrucat sotia dvs nu s-a intors in activitate dupa 2 ani , ci dupa 1 an si 9 luni .
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa concediul de maternitate, pot sa iau concediu de risc maternal si apoi concediu ccc? adela05 adela05 Buna ziua, Am nascut pe 1 martie. De pe 14 februarie pana pe 14 iunie sunt in concediul dematernitate de 126 zile. Dupa ce se termina acesta, pot sa intru ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere a copilului acor acor conform noii legislatii in vigoare tatal poate intra in concediul de crestere a copilului beneficiind de 85% din veniturile nete? trebuie sa nasc curand si eu ... (vezi toată discuția)