avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pensie handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pensie handicap

va rog sa ma in formati daca am dreptul la pensie de handicap da ca sunt pensionat pe caz de boala grad2 si mai nou am si diabet tip2 insulino dependent de 3ori pe zi Va multumesc
Cel mai recent răspuns: razvan4356 , utilizator 15:20, 15 Martie 2017
Daca sunteti pensionar , atunci primiti pensie de invalididitate.

Probabil va referiti la indemnizatia de handicap. In acest caz, pensia de invaliditate se poate cumula cu indemnizatia de handicap.
Domnule consilier va multumesc pt raspuns ma refeream la indemnizatia de handicap privind boala de inima (anghioplastie 6 stenduri pe artera circumflexa) si diabet tip 2
Va rog sa ma informati daca diabet tip 2 intra in grupele de handicap

Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare decize de neacordare a pensiei sabrina__cr sabrina__cr Fratele meu are 43 ani si are diabet insulino-dependent cu afectare grava a inimii (a avut un infarct inclusiv ),a de[us dosar de pensionare dar pentru ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate si/sau indemnizatie de handicap jonela19 jonela19 buna ziua, sunt o persoana de 56 ani, diagnosticata cu diabet zaharat tip II insulino dependent si am fost operata in 2010 de cancer de colon cu grad ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala Badescu Rebecca Badescu Rebecca O persoană cu diabet insulino dependent se poate pensiona pe caz de boala? Medicul de familie spune că nu...daca nu e bolnavă de inimă și nu are rinichii ... (vezi toată discuția)