avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte necesare casatorie in Romania cetatean ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte necesare casatorie in Romania cetatean venezuelean

Buna ziua tuturor,

M-ar interesa sa stiu ce documente trebuie depuse la oficiul starii civile pentru a incheia o casatorie cu un cetatean strain ce nu face parte din UE (daca exista ceva diferente in acest sens) si care este termenul in care aceasta casatorie poate fi oficiata.

Va multumesc..o seara placuta tuturor.

Alte discuții în legătură

Casatorie cu un cetatean din bangladesh! mimirimon mimirimon Buna seara tuturor, M-ar interesa sa stiu ce documente imi trebuie ca sa pot face invitatie prietenului meu care este din Banglades si ce documente trebuie ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetean american Utilizator1212 Utilizator1212 Buna ziua! M-ar interesa sa stiu ce documente trebuie depuse la oficiul starii civile din Romania pentru a incheia o casatorie cu un cetatean ... (vezi toată discuția)
Documente necesare casatoriei cu un cetatean strain mihaelaak mihaelaak Buna ziua tuturor, M-ar interesa sa stiu ce documente trebuie depuse la oficiul starii civile pentru a incheia o casatorie cu un cetatean strain ce nu face ... (vezi toată discuția)