avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cu un cetatean din Bangladesh!
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cu un cetatean din Bangladesh!

Buna seara tuturor,

M-ar interesa sa stiu ce documente imi trebuie ca sa pot face invitatie prietenului meu care este din Banglades si ce documente trebuie depuse la oficiul starii civile pentru a incheia o casatorie cu un cetatean strain ce nu face parte din UE (daca exista ceva diferente in acest sens) si care este termenul in care aceasta casatorie poate fi oficiata.

Va multumesc..o seara placuta tuturor!

Cel mai recent răspuns: mimirimon , utilizator 21:02, 2 Martie 2012

Raspunsurile la intrebarile dvs. si alte informatii utile gasiti in acest topic:

www.avocatnet.ro/content/for...

Multumesc mult "Ares_3" pentru ajutor!!!
Inteleg ca v-a folosit linkul.
Mult noroc in viata :vishenka:
Da linkul a fost bun dar prea multe acte trebuie...si sper sa avem noroc.:))

Va multumesc din suflet pentru tot si eu va doresc la fel mult noroc in viata si multa sanatate!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport - invitatie pentru cetatean strain lorena84 lorena84 buna seara ,de ce date anume este nevoie dupa un pasaport al unei persoane straine,ptr a face o invitatie de sedere in Romania ? si cum trimit invitatia acesta ... (vezi toată discuția)
Acte necesare casatorie in romania cetatean venezuelean brieangog brieangog Buna ziua tuturor, M-ar interesa sa stiu ce documente trebuie depuse la oficiul starii civile pentru a incheia o casatorie cu un cetatean strain ce nu face ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de detalii - casatorie cu un cetatean iraqian ada_wolf ada_wolf vreau sa ma casatoresc cu un cetatean iraqian, in prezent cu rezidenta in Syria si as dori sa ma ajutati cu detalii asupra tipului de invitatie pe care trebuie ... (vezi toată discuția)