avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Incident rutier (nefiind vinovat) ramas cu acuzatia de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Incident rutier (nefiind vinovat) ramas cu acuzatia de parasirea locului accidentului

Buna ziua !
Ajutati-ma si pe mine cu cateva lamuriri!
Asta vara in timpul lucrului pe taxi ,un baiat ma dus sa ia pe cineva ,acolo cand m-am pus in miscare o femeie a pus mana pe usca geamul fiind deschis i-ar nepoata acesteia i-a luat mainile de pe masina si ea a cazut !Acum am aflat ca cei doi au fugit impreuna ,ei fiind si de etnie musulmana !Acele persoane m-au acuzat de rapire si vatamare corpolara la care s-a adaugat parasirea locului accidentului!!Am ramas intr-un final doar cu acuzatia de parasirea locului accidentului !Dosarul a ajuns la parchet dar s-a intors la politia rutiera pentru revizuirea probelor incriminatori !Credeti ca daca procurorul a decis asta am sanse sa primesc NOP ?Mentionez ca persoanele au aruncat cu acuzatii in mine gen ca am tarato 50 de mentri ,apoi s-a sucit ca i-am dat eu cu pumnul in cap ?Procurorul i-a dat termen pana pe data de 17 politistului de la rutiera sa inapoieze dosarul meu la parchet!Ce credeti ca se va intampla?Am o speranta ca voi primi NOP?Astept raspuns!
Va multumesc anticipat
Depinde ce rezulta din probe.
Trebuie analizat probatoriului de la dosar.
Sanse sa primiti NOP sunt 0 pentru ca nu exista asa ceva.
Daca va ganditi la renuntarea la urmarire penala, procurorul poate renunţa la urmărirea penală când constată că nu există un interes public în urmărirea faptei, dar asta presupune ca procurorul va considera vinovat de savarsirea faptei.
La aprecierea interesului public sunt avute în vedere şi persoana suspectului sau a inculpatului, conduita avută anterior săvârşirii infracţiunii, atitudinea suspectului sau a inculpatului după săvârşirea infracţiunii şi eforturile depuse pentru înlăturarea sau diminuarea consecinţelor infracţiunii.
Daca dvs sustineti ca nu sunteti vinovat si asta reiese din probatoriul administrat solutia corecta ar fi de clasare.
Ultima modificare: Luni, 13 Martie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ieri am săvârșit o fapta incriminata penal, de ... Andreii456 Andreii456 Buna ziua, Ieri am săvârșit o fapta incriminata penal, de care nu sunt mândru. Am fost prins furând împreuna cu un prieten dintr-un magazin alimentar, ... (vezi toată discuția)
Confirmare renuntate urmărire penala Dsniel Dsniel La ce se referă confirmare urmarire penala (art.318 alin.12 NCPP) ? Ma poate ajuta cineva cu vreun răspuns? (vezi toată discuția)
Obiectul cauzei: confirmare de renunțare la urmărire penală. ... Reghy Reghy Obiectul cauzei: Confirmare de renunțare la urmărire penală. Mă puteți ajuta cu descifrarea acestor termeni juridici? Vă mulțumesc! (vezi toată discuția)