avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Completare Declaratie 200
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Completare Declaratie 200

Buna ziua!
Am realizat un venit din activitate independenta (alte surse) ca persoana fizica neautorizata (am fost despagubit de catre o persoana), fiind si angajat desigur si doresc sa-mi declar acest venit pe Declaratia 200 pentru anul 2016 dar am unele nelamuriri.
- la determinarea venitului net bifez sistem real?
- obiectul principal de activitate? ...
- data inceperii activitatii/ data sfarsit...am primit despagubiri lunare (ian, feb, martie, noiembrie, decembrie 2016)
La sectiunea privind venitul bifez venitul brut si scriu exact cat am realizat?
Daca acesti bani provin dintr-o despagubire, trebuie sa atasez si acte doveditoare?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Declaratia 200 loredana.m loredana.m Data post: Vineri, 7 Mai 2010, 19:57 Subiect: declaratia 200 Buna seara, am un depozit pe care l-am inchiriat unei societati comerciale cu 1000lei. ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli pfa Romeo Valentin Romeo Valentin Buna seara. Am o mica intrebare, daca in luna decembrie 2015 am realizat cheltuieli pe PFA si nici un venit (am cheltuit din banii mei ... (vezi toată discuția)
Calcul icc la pfa-uri disina disina Daca copilul este nascut in 07.05.2010 si mama (PFA) a incetata activitatea la finante incepind cu data de 19.07.2010, dar din 15.03.2010 a beneficiat de ... (vezi toată discuția)