avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizația pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizația pentru cresterea copilului

Bună ziua! Am lucrat din 2015 pana in 2016 la un magazin dupa nu am mai lucrat ,acum în luna iunie trebuie sa nasc !imi puteti spune daca as putea sa iau acea indemnizație si daca da ce adeverința trebuie să cer de la fostul loc de muncă! Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:50, 13 Martie 2017
Data nasterii : iunie 2017

Perioada eligibila pentru CCC : iulie 2015 - iunie 2017

Pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC trebuie ca in perioada sus mentionata sa aveti realizate, timp de cel puţin 12, luni venituri din salarii şi asimilate salariilor, venituri din activităţi independente, venituri din activităţi agricole, silvicultură şi piscicultură, supuse impozitului pe venit .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil Crina2017 Crina2017 As dori să știu dacă pot beneficia de indemnizatia de creștere a copilului ,am lucrat din data de 20.02.2015 până în data de 30.06.2016 și în acest ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Lps ped Lps ped Buna ziua! Va prezint situatia urmatoare: Am lucrat, dupa cum urmeaza: 15 sept. 2015-15 iun. 2016 15 sept. 2016 -16 iun. 2017 Acum voi avea contract tot ... (vezi toată discuția)
Lamurire indemnizatie elutza elutza Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. desi am citit noua lege a indemnizatiilor nu am reusit sa ajung la o concluzie. Pana in data de 16 august ... (vezi toată discuția)