avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Refuzul platii facturii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Refuzul platii facturii

Buna ziua.
Am un beneficiar,care refuza sa faca plata unei Facturi Fiscale.Pe data de 06.02.2017,firma noastra i-a livrat marfa,care a fost preluata de beneficiar.Detinem formularul rosu la factura, cu semnatura si stampila beneficiarului,care a semnat de primire si luare la cunostinta ca plata se face in doua zile,conform acord.Dupa divese motivatii,am decis sa facem o discutie,dar zilnic ne minte ca ne face plata.Detinem mai multe discutii telefonice,prin care promite ca plateste,dar nu o face.Va rog sa ne spuneti,ce procedeu sa folosim,pentru a putea intra in posesia banilor.
Va multumim anticipat.
Cel mai recent răspuns: ginamarauto , utilizator 16:34, 13 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspuns
Avem,in alte cazuri,Hotarari judecatoresti,definitive,in care Executorul a pus sechestru pe bunuri si nu am recuperat creanta,de ani de zile.
Avem inselatorie cu acte false,in care Institutiile statului,nu au facut macar un interogatoriu a unui martor ocular.etc.
Si ma intreb,cine ne protejeaza pe noi,cei pacaliti ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu recunoaste factura si marfa .... ContSters303515 ContSters303515 Buna ziua, Lucrez la o firma de distributie, pe data de 12.10.2013 am livrat catre firma x marfa + factura la termen de 30 zile. Firma x a semnat si ... (vezi toată discuția)
Problema -firma nu recunoaste factura si marfa livrata ContSters303515 ContSters303515 Buna ziua, Lucrez la o firma de distributie, pe data de 12.10.2013 am livrat catre firma x marfa + factura la termen de 30 zile. Firma x a semnat si ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie? magdalenapaun magdalenapaun s-a incheiat contract de transport cu firma din romania in care s-a stipulat ca factura va fi emisa catre o firma din ungaria care trebuia sa achite ... (vezi toată discuția)