avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... consider ca sunt hartuit de sotie, am dreptate?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

consider ca sunt hartuit de sotie, am dreptate?

sunt in perioada de dinainte de inceperea divortului si sunt hartuit de sotie si anume „ in weekendul care a trecut am fost invitat eu si copilul nostru la ziua fetei mele dintr-o alta casatorie sa ne sarbatorim zilele noastre de nastere (eu pe 8 martie ,ea pe 14 martie),la domiciliul acesteia din Busteni.La plecare nu i-am spus sotiei ce urmeaza sa fac din simplul motiv ca am evitat discutiile interminabile cu aceasta.am ajuns la destinatie la ora 21 si in jurul orei 22 am primit telefon de la sotie si ma intreba unde sunt eu si copilul(mentionez ca serviciul ei se termina la ora 17 si pana la 0ra 22 aceasta nu a ajuns acasa) si i-am comunicat ca sunt in concediu iar baiatul este cu mine.mi-a spus ca suna la politie pentru ca am plecat cu copilul fara sa-i cer voie.ulterior am fost sunat de politie si am lamurit situatia ,politistul intelegand situatia creata de sotie prin sunarea la 112.nu este prima data cand aceasta suna la politie,trimite mesaje persoanelor din jurul meu in care ma defimeaza.
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 10:18, 15 Martie 2017
Nu o puteți impiedica sa sune la 112 dar dacă suna aiurea o pot amenda.

Veți vedea mai departe cum va veți descurca.
Încercați sa va înțelegeți amiabil cu privire la copil.
Normal ar fi sa-i spuneti cand plecati cu copilul undeva. Puteti sa-i dati un sms, un email, un mesaj, daca nu vreti sa-i comunicati verbal.
Daca ea a ajuns acasa sau nu pana la ora 22 nu e relevant.
intrebarea mea este urmatoarea si anume daca eu pot pleca undeva impreuna cu copilul nostru fara acordul acesteia?ea nu imi da acceptul pentru ca nu vrea sa fiu singur cu copilul
in afara de faptul ca nu imi da acceptul aceasta face ceea ce vrea lasand copilul in vecini si pleaca de acasa dimineata si se intoarce seara spunand ca a fost sa-si puna gene si sa se tunda acest lucru repetandu-se,ea are voie sa faca ce vrea
Daca aveti program stabilit de instanta sau de dvs pe durata programului de vizitare puteti pleca oriunde in Romania. Aveti o miza anume sa nu-i spuneti unde plecati cu copilul?

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala ma ajuta cu ceva? ioana71 ioana71 Buna ziua, am o problema. Sunt in divort cu sotul si de de acum o luna a luat copilul de acasa si l-a dus la socrii mei. Nu mi-a adus copilul sa il vad decat ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotararii judecatoresti stilldanutza stilldanutza buna ziua.cumnatul meu a fost casatorit,in urma casniciei are un baietel de 6 ani.acum sunt divortati.in urma divortului copilul trebuie sa stea cu mama lui,la ... (vezi toată discuția)
Exercitarea autoritatii parintesti in comun fara program de vizita Simona-ym Simona-ym Buna ziua. in urma divortului am obtinut custodia comuna a copilului dar nu avem un program de vizita stabilit din cauza timpului in care tatal este mai mult ... (vezi toată discuția)