avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 200 completare online
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 200 completare online

Buna ziua,

Am complectat in SPV declaratia 200 pe anul 2016 si am trimis datele. Am primit inapoi recipisa la mesaje si imi spune in cadrul mesajului: "Nu există erori de validare", deci inseamna ca am procedat bine? Scria acolo ceva de "Pentru verificarea autenticității și integrității documentelor emise de Ministerul Finanțelor Publice, urmăriți instrucţiunile pentru validarea semnăturii și descărcați certificatul autorităţii de certificare MFP", asta ce reprezinta? ca am citit pe unele site-uri ca nu mai trebuie semnatura pentru SPV la declaratia 200.

Va multumesc,
o zi buna!

Alte discuții în legătură

Dec.112 on-line. ndan57 ndan57 Buna ziua, dupa transmiterea on-line a dec.112 a. primit urmatorul mesaj din partea server-ului?Index: 3316235 Numar inregistrare: Starea: Fisierul depus ... (vezi toată discuția)
D100 ndeea ndeea Am descarcat si depus ieri 24.07.2018 formularul D100 pentru impozit micro de 1% si doar azi 25.07.2018 am reusit sa descarc recipisa in care mi-a aparut ... (vezi toată discuția)
Lista mesaje pagina internet anaf tuilleries tuilleries Buna ziua! V-as ruga sa imi specificati unde anume gasesc, pe pagina de internet a ANAF, lista mesajelor primite de catre cei care depun on-line declaratii.Nu ... (vezi toată discuția)