avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract prestare servicii intre SRL-ul meu si PFA-ul ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract prestare servicii intre SRL-ul meu si PFA-ul meu

Buna ziua,

Sunt actionar unic si administrator la un SRL cu activitate principala (cod CAEN) 4791 Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet.

De asemenea am un PFA cu cod CAEN 6202 Activitati de consultanta in tehnologia informatiei.

Este legal sa inchei un contract de consultanta IT intre PFA-ul meu si SRL-ul meu, in urma caruia practic sa scot bani din SRL?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru intermediere vanzari online costi4 costi4 Buna ziua, ma intereseaza ce cod CAEN trebuie pentru a intermedia vanzari pe internet. Este posibil ca o PFA sa aiba 2 coduri CAEN diferite. Pentru ... (vezi toată discuția)
Pot infiinta pfa sau ii cu diplomele acestea un service it ? ordoglevente ordoglevente Buna ziua, Ma numesc ordog levente si am nelaurire privire cu infiintare unu PFA su II am nevoie da ajutorul dvs. 1. Pot infiinta pfa sau II pentru unul ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma cu obiectiv procesarea platilor online / instalare sistem pos andronachev andronachev Buna ziua, Doresc sa infiintez o firma (SRL-D) cu obiectivul principal fiind dezvoltarea de software la comanda, si vanzarea cu amanuntul, prin magazin ... (vezi toată discuția)