avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dosar despagubire ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dosar despagubire ANRP

Sotia mea , mostenitoare a defunctului sau tata -calitate certificata prin documentul nr.63/22.06.2014-in e-mail. Conform nu poate afla numarul dosarului ce trebuia intocmit de ANRP, in ciuda faptului ca a solicitat acestuia un raspuns.
Conform Comunicarii nr. 63/31.03.2003 primita de la Primarie, Comisia Judeteana prin hotararea 218/2002 a trecut la anexa 28, poz.9- pe tatal sotiei mele, decedat intre timp).Sotia mea, ca mostenitoare, doreste sa stie numarul dosarului de despagubire si stadiul sau actual. De la ANRP nu a primit nici un raspuns. Cum trebuie sa procedeze?

Alte discuții în legătură

Cum as putea afla in ce stadiu este un dosar anpr? marius_zvanca marius_zvanca buna ziua!am un dosar legea2noua0 /2003.in jurul anului 2002 a fost depus la primaria de care apartin iar dupa aproimativ 2 ani a fost trimis la ... (vezi toată discuția)
Salut, a fost făcută cerere de despăgubire spre anrp. pe decizia ... mfo mfo Salut, a fost făcută cerere de despăgubire spre ANRP. pe decizia de despăgubire eram trecuți cei 5 verișori, din păcate unul dintre verișori a ... (vezi toată discuția)
Cerere despagubiri la anrp, titularul cererii decedat intre timp cristina_b cristina_b Tatal meu a depus la ANRP un dosar (in anul 2005) pentru a fi despagubit pentru imobilul parintilor lui, preluat in mod abuziv pe vremea regimului comunist. ... (vezi toată discuția)