avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Decizie radiere din Registrul pers.imp.care aplica TVA ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Decizie radiere din Registrul pers.imp.care aplica TVA la incasare

Va rog sa-mi spuneti, calculul Cifrei de Afaceri respectiv plafonul de 2.250.000 lei pentru ca o persoana impozabila ce aplica sistemul de TVA la incasare iese din sistem, cum se calculeaza corect? Calculul de referinta al CA este ce se afla in clasa 7 total la sfarsitul anului fiscal, sau suma Bazelor de impozitare din decontul de TVA( decl.300) depus in cursul unui an fiscal?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: StilmarConfectii , utilizator 09:40, 21 Aprilie 2017
Clasa 7.
La AFP Constanta , se calculeaza sumele inscrise in deconturile de TVA ( decl.300).Eu nu am depus notificare (o97) ptr ca in cls.7 nu am depasit plafonul, iar cei de la ANAF Cta, imi trimit Decizia de radiere, intrucat ei au calculat sumele din deconturi de TVA. Deja pregatesc o Contestatie impotriva Deciziei de Radiere, dar.....ma gandesc : daca la comp.ptr solutionarea contestatiilor sunt tot aceleasi capete "" luminate """, ce mai fac in continuare, ajung in Instanta ?Multumesc ptr raspuns.
Adevarat a inviat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la incasare tatiana1 tatiana1 O societate comerciala are facturi emise pentru prestari servicii ,pentru avansuri si pentru vanzare imobilizare corporala ,cumulate depasind pragul pana la ... (vezi toată discuția)
Tva la incasare pentru regii autonome mcorobana mcorobana Buna ziua , In cazul unei regii autonome , care , conform bilantului , cifra de afaceri se compune din 701-708 si 741 , si este mai mare de 2.250.000 lei , ... (vezi toată discuția)
Tva la incasare 2023 suciugeorgeta suciugeorgeta De cand s-a modificat plafonul de la TVA la incasare la 4.500.000 lei s-a modificat si modul de calcul al acestuia, se pare. Inainte, pentru iesirea din ... (vezi toată discuția)