avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masina Import Norvegia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masina Import Norvegia

Buna ziua , am cumparat o masina de la cetatean roman, care la randul lui a cumparat-o de la un norvegian, masina este neimaptricula, zilele astea am incercat ca o inmatriculez, pana am aflat ca proprietarul(intermediarul) dinaintea mea nu a platit vama iar acum se pare ca imi revine mie sa o platesc. La politia de frontiera mi sa spus ca proprietarul anterior ar fi trebuit sa plateasca vama + tva, insa el nu vrea sa auda de asa ceva. Pot sa il dau in judecata, sau nu am nici o sansa ?

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Problema cu tva la un autovehicul gabitzu1983 gabitzu1983 Am cumparat o masina care este inmatriculata pe firma , propitaru a instrainat-o unui camatar si i-a facut un contract notarial de vanzare daca nu returneaza ... (vezi toată discuția)
Cine avea obligatia de a plati impozitul auto ? nu am certificatul fiscal pt masina Nelu Zoltan Nelu Zoltan Am cumparat in urma cu aproape un an o masina, care ulterior am aflat ca \\"nu o pot inmatricula\\" Proprietarul in cartea de identitate si talon ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare auto/intermediari Alex4u Alex4u Incep prin a va saluta. ma confrunt cu o problema foarte grava de vreo 2 ani de cand am cumparat o masina... o sa incerc sa explic cat mai pe scurt si precis ... (vezi toată discuția)