Am cumparat o masina care este inmatriculata pe firma , propitaru a instrainat-o unui camatar si i-a facut un contract notarial de vanzare daca nu returneaza bani ramane fara ea, firma nu i-a eliberat factura, acest camatar a vandut-o la randul lui, adica masina a trecut pe la mai multe persoane , in final a ajuns la un baiat din bucuresti care a facut factura pe ea ( din cate am aflat de administratorul firmei ca este falsa , asa sustine el) dar acel baiat a facut si fisa de la primarie in care este firma apoi baiatul din bucuresti apoi apar eu , cand l-am sunat pe patronul firmei mi-a spus ca factura este falsa si ca sa imi faca una buna trebuie sa ii platesc tva-ul, eu sunt de pare ca ar trebui sa il plateasca camataru nu eu sau vrea sa scoata bani de pe mine ? ( am toate actele pregatite pt inmatriculare am fost cu ele la politie si nu mi-au spus sa vre-o problema, cu exceptia ca trebuie sa recuperz talonul ca a fost prins un dintre intermediari care a circulat fara itp si trebuie sa il ridic de la politie ca sa complectez actele la dosar)ce trebuie sa fac in acesta situatie?#-o
~ final discuție ~