avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cumparare auto SH prin intermediar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cumparare auto SH prin intermediar

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie:

Vreau sa cumpar o masina.

Baiatul de la care cumpar masina a cumparat-o si el la randul lui de la propietarul de drept al masinii( si in talon si in carte)

Numele baiatului de la care vreau sa o iau (samsarului sa zic asa) este trecut pe talon la "instrainat catre"

De asemenea, baiatul de la care o iau, o baga luni la fiscul lui si isi scoate certificat fiscal, urmand sa facem contract de instrainare dobandire si sa mi-l vizeze de la fisc de la el.

Intrebarea:

Daca eu o cumpar, pot sa inmatriculez masina la politie? Chiar daca pe talon apare instrainat altei persoane? Mai imi trebuie certificat fiscal de la proprietarul de drept al masinii cand eu vreau sa o inmatriculez la politie? (avand in vedere ca certificatul fiscal de la proprietarul de drept va fi folosit de catre baiatul de la care cumpar masina ca sa si-o inscrie el pe rol la fisc)
Cel mai recent răspuns: Florinis , utilizator 00:26, 26 Aprilie 2017
Daca dv cumparati vehiculul,pentru inmatriculare este necesar sa preluati de la vanzator certificat fiscal,fisa de radiere auto
Exact problema asta o am si eu,am luat masina de la un intermediar care nu a perfectionat actele,mi-a dat contract intre el si proprietarul din acte.fisa auto intre el si mine,fiscal +contract intre el si mine, am facut dosarul si imi cer fiscal de la proprietarul din acte, care nu exista decat cel de la intermediar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto giony18 giony18 Buna ziua, Am cumparat o masina recent, vanzatorul a cumparat-o la randul sau de la alta persoana, a incris-o la circa financiara,dar nu a schimbat talon ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara certificat fiscal diana1811 diana1811 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie legat de situatia urmatoare: Am cumparat o masina de la un intermediar (persoana nu este trecuta ... (vezi toată discuția)
Ajutor-acte auto mihtzy mihtzy Salutare!Am nevoie de ceva sfaturi,am facut o mare prostie si anume:hotarat sa achizitionez o masina,toate bune si frumoase iau pe cineva cu mine sa nu ma duc ... (vezi toată discuția)