avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cod caen
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cod caen

ce implica infiintarea unei intreprinderi individuale pe cod caen 6832
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 14:01, 17 Martie 2017
ma intereseaza daca in urma contractului de prestari servicii cu asociatiile de proprietari cu privire la editarea listelor de plata lunare se incadreaza pe caenul 6832 al unei intreprinderi individuale,

Pai mergeti la Registrul comertului si faceti cerere, exact cum doriti, PFA, II sau IF - ce-i asa de greu?

Pai acest 6832, chiar asa se denumeste, Administrarea imobilelor pe baza de comision sau contract.

Probabil ca sunteti calificat si aveti si atestatul de la Primarie in acest sens?
Ultima modificare: Joi, 16 Martie 2017
Adam Grecu, utilizator
nu e vorba de greutate, am intampinat o mica problema cu un nou presedinte, care contesta legalitatea contractului, ca nu se incadreaza la codul caen pe care emit factura. De asemenea as vrea sa stiu daca voi incepe sa completezdeclaratia 112 si s-o transmit la ANAF, o pot face pe acelasi caen?
am atestat si de la primarie si am atestat si cursuri prin ministerul muncii

Firma dvs. nu trebuie sa completeze si nici sa transmitra vreo D112. Acest lucru tre' sa-l faca as. proprietari. Daca in fisa postului trebuie sa faceti si chestia aceasta, este treaba dvs. Codul este bun, dar puteti folosi pentru as. prop. codul caen 9499 cu tariful de risc 0,168. in fond este vorba despre activitatea asociatiei nu a firmei dvs.
Pe dl. presedinte, mai puneti-l sa citeasca - nu ca nu ar sti, dar poate sa faca diferenta dintre cod caen 9499 cu tariful de risc 0,168 si codul caen 6832 cu tariful de risc 0,159... Nu ca ar fi nush ce castig...
Pe factura dvs. codul caen corect, daca il afisati, este 6832. Cu ce il deranjeaza pe presedinte? Daca il deranjeaza, nu il mai afisati...
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen as.proprietari horenciuc valentina horenciuc valentina Stie cineva care este codul CAEN pentru asociatiile de proprietari, deoarece declaratia 112 nu o poti completa daca nu pui codul CAEN.mULTUMESC (vezi toată discuția)
Caen asociatii de proprietari ANCA-ELENA ANCA-ELENA va rog frumos ce CAEN au ASOCIATIILE DE PROPRIETARI? (vezi toată discuția)
Cod caen asociatie proprietari cococretzu cococretzu Care este codul CAEN pentru o asociatie de proprietari? Pe acest forum am gasit 9700, insa pe site-ul ANAF apare mentionat codul 9499 ... (vezi toată discuția)