avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despre legea salarizarii la bugetari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despre legea salarizarii la bugetari

Buna ziua lucrez intro institutie de stat .
La o discutie cu sefi mai mari mi sa spus ca nu pot sa-mi mareasca salariu din motive ca nu le permite legea salarizari mai mult decit salariu minim pe economie.
Cum as putea obtine o marire de salariu cu noua lege si ce articol as putea arata ca sai conving de marire.
Cel mai recent răspuns: virginicadoinaoprea , utilizator 09:59, 21 Martie 2017
Buna diminta eu nu ma refeream la salariu ci la functia care a detinuto inainte de esire la pensie si acum cind sa reangajat este pe aceiasi functie este normal ?
Este normal, intrucat legea nu-i interzice angajarea pe aceeasi functie detinuta anterior pensionarii.
Iertati-ma ca va intreb, dar care majorare de 20% la 1 februarie 2017? OUG 2/2017 se refera la autoritatile publice locale, dar domnul nu precizeaza daca e incadrat la o asemenea institutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crestere salariu administratia publica caminick caminick Am inteles ca vor creste salariile in administratia publica locala. Daca eu am 1294 salariu de baza, cresterea de 20% se aplica la acest salariu sau la 1450 ... (vezi toată discuția)
Stimulent sau nu ioana73 ioana73 Am si eu o intrebare pt Kyandra daca poate sa mi raspunda si vede mesajul, sunt functionar public cls I plecând de la încadrarea de 1624lei, in 2010 luam 15 ... (vezi toată discuția)
Calcul salarizare functionar public ioanagts ioanagts Buna ziua, am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu calculul salariului pt inspector, I, grad debutant, gradatia 3, clasa 31 salarizare- la 1 ian 2017 ... (vezi toată discuția)