avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... mariri salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

mariri salariale

Buna seara,
Lucrez ca organizator sportiv (expert sportiv grIA) in Liceul Sportiv Constantacu o vechime la actualul loc de munca de 18 ani si vechime totala de 33 ani. Postul este de personal nedidactic. La maririle anterioare au beneficiat doar personalul didactic si didactic auxiliar, ceea ce am considerat ca este o discriminare. La ultima marire de salariu pentru personalul nedidactic nu am beneficiat de marire.
Sunt singura persoana care a ramas la acelasi salariu, adica la nivelul de muncitor, eu fiind incadrata pe studii superioare. Care este diferenta intre salariati? Atributiile si responsabilitatile nu sunt aceleasi. Personalul din inspectorat a beneficiat de mariri alte categorii de bugetari la fel, singurul post al meu nu a beneficiat de nimic. Unde m-aregasesc in grila de salarizare?

Alte discuții în legătură

Salariu intre 100marian2011 100marian2011 Un angajat este incadrat muncitor I , avand salariul intre limita maxima si cea minima a treptei I. Stabilirea salariului la limita maxima a treptei cum se ... (vezi toată discuția)
Discriminare cim cu timp partial ionii ionii Buna ziua Am nevoi de ajutor –voi relata pe scurt situatia In cadrul firmei unde lucrez s-a negociat un nou CCM la nivel de unitate si o noua grila de ... (vezi toată discuția)
Asistent social discriminat in invatamantul romanesc ancapatrinjan ancapatrinjan de cand legea invatamntului poate fi ,, batuta ,, de o lege a salarizarii. Mă numesc Pătrînjan Anca și lucrez de 9 ani ca asistent social la Centrul ... (vezi toată discuția)