avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Inregistrare in scopuri de TVA - operatiuni ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Inregistrare in scopuri de TVA - operatiuni intracomunitare

Firma romaneasca (X) va cumpara produse din China (de la firma Y), iar produsele vor fi transportate fizic din China in Anglia, direct la depozitul cumparatorului - firma englezeasca (Z). Produsele raman in Anglia. Firma romaneasca X este inregistrata in scopuri de TVA in Anglia, avand un agent fiscal in Anglia.
Intrebare: Firma X are nevoie sa se inregistreze in scopuri de TVA si in Romania pentru a putea factura produsele firmei englezesti Z?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Facturare madalina_oprea madalina_oprea E POSIBIL CA O FIRMA ROMANEASCA SA FACA O FACTURA UNEI FIRME ITALIENE SI SA LIVREZE MARFA UNEI FIRME ROMANESTI? SE POATE SPECIFICA PE FACTURA CA DESTINATIA ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar vanzari online mihaiv2 mihaiv2 Buna ziua, Am o situatie cel putin interesanta, astfel ca voi fi chiar placut impresionat sa gasim impreuna o solutie. Situatia este urmatoarea: Firma ... (vezi toată discuția)
Se considera livrare intracomunitara? ASUL28 ASUL28 Buna ziua O livrare de produse finite de la o soc. romaneasca catre alta soc. rom. cu locul livrarii in Italia, se considera livrare intracomunitara? Si o ... (vezi toată discuția)