avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Autorizare proiectare instalații
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Autorizare proiectare instalații

Bună ziua ... sunt absolvent al facultății de inginerie la upb 5 ani cu diploma de inginer diplomat și respectiv al facultății de inginerie a instalatiilor 4 ani cu diploma de licență... ma interesează sa deschid o societate cu profil proiectare instalații sanitare și termice fără a proiecta instalații cu regim special (stingere desfumare electrice ) ce trebuie sa fac? Mai am nevoie de vreo autorizație speciala ?

Alte discuții în legătură

Intrebari in legatura cu autorizatie proiectare instalatii electrice, sanitare, termice , hvac. rbogdangabriel rbogdangabriel Buna ziua , Am terminat facultatea de Electromecanica si vreau sa fac proiecte DTAC pentru instalatii ( electrice , termice , sanitare, hvac ). Conform ... (vezi toată discuția)
Studii superioare gadmarin gadmarin Am urmat cursurile UPB in perioada 1984 - 1988, am obtinut diploma subinginer. Am depus un dosar de participare la un examen pentru ocuparea unui ... (vezi toată discuția)
Reducere impozit pe salariu - angajat it ContSters199599 ContSters199599 Buna ziua, In ce conditii un angajat poate beneficia de reducerea de impozit pe salariu ? Un subinginer de colegiu in profilul electric, specializarea ... (vezi toată discuția)