avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... redobandire permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

redobandire permis de conducere

Buna ziua,in urma cu 4 ani am ramas fara permisul de conducere(conducerea unui autovehicul in stare de ebrietate)am primit 160 de zile amenda x 20 de lei si o pedeapsa complementara "interzicerea exercitării dreptului de a conduce vehicule de categoria B, pe o perioadă de 3 (trei) ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri".In vara expira acest termen,imi puteti spune cum pot redobandi permisul de conducere?fac scoala iar si dau examen, sau pot sa merg la ipj teleorman sa il ridic?va multumesc
Cel mai recent răspuns: florentin29 , utilizator 14:10, 19 Martie 2017
Buna ziua,

Va trebui sa dati examenul scris, fara proba practica. Trebuie sa va inscrieti la sustinerea examenului, ceea ce inseamna ca trebuie sa va faceti toate analizele si sa depuneti dosarul complet solicitat de IPJ.
va multumesc pentru raspuns,am uitat sa mentionez ca mi am schimbat domiciliul,acum am buletin de bucuresti,examenul il voi sustine in bucuresti,nu?
Doamna avocat nu cunoaste legea. Dati si examen scris si proba practica.
Succes.
cses a scris:

Dati si examen scris si proba practica.
Succes.


inclusiv scoala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta dintre interzicearea dreptului de a conduce si anularea permisului florentin29 florentin29 Buna seara, Revin dupa ceva timp,va rog sa imi spuneti care este diferenta dintre cele 2 cazuri.Anularea permisului stiu ce presupune,dilema mea este ... (vezi toată discuția)
Daca am baut mai pot da examen de redobandire? popavlm popavlm Am un prieten care a fost pins la volan sub influenta bauturilor alcoolice avand o concentratie de 0,33 la mie. Mai poate sa dea examen de redobandire si cat i ... (vezi toată discuția)
Permis auto anulat! laur2310 laur2310 BUNA SEARA IN DATA DE 19 SEPTEMBRIE 2012 SE FACE UN AN DE CAND AM PRIMIT O CONDAMNARE CU SUSPENDARE(2 ANI SI 2 LUNI). SPECIFIC,CA PERMISUL DE CONDUCERE A ... (vezi toată discuția)