avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diurna șofer
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diurna șofer

La angajare am rămas de acord ca diurna să fie 40 euro/zi, înainte de 1februarie. După 1februarie , marindu-se salariul minim pe economie, mi-au tăiat 1 euro/zi (adică 39) cu explicația că era necesar pentru ca salariul să nu depășească suma convenită ( despre care nu am discutat, doar de diurna zilnică). Ei pot modifica diurna fără a aduce la cunoștința mea dinainte acest lucru? Eu aflând despre asta doar când mi-au intrat banii în cont.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 20 Martie 2017
Cuantumul diurnei - 40 euro/zi- era mentionat in c.i.m., intr-un act aditional la c.i.m. ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

C.i.m. ºofer pe comunitate cri5tian cri5tian Bună ziua. Am avut o experienţă foarte neplăcută cu un angajator din RO (o ţeapă mai exact). Acum sunt în căutarea unui nou loc de muncă ... (vezi toată discuția)
Plata diurnei externe Ștefan Radu Boscor Ștefan Radu Boscor Bună ziua, ma numesc Radu și sunt angajat la o firma din România pe postul de conducător auto pe camion de mare tonaj și îmi desfășor activitatea în ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale maralecs_1968 maralecs_1968 care este diurna zilnica a unui sofer profesionist care lucreaza m ai mult de 30zile in comunitatea europeana???care este salariul minim al unui sofer ... (vezi toată discuția)