avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inregistrare dosar in apel in ECRIS
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Inregistrare dosar in apel in ECRIS

Cind se "activeaza" un dosar de apel, care a plecat deja de la judecatorie si a ajuns la tribunal. Nu poate fi inca gasit cu motorul de cautare pe portal.just.ro, insa a aparut in ziua respectiva la dosare noi adaugate ?
Adica ce proceduri urmeaza acel dosar, pina a se adauga o data de sedinta si/sau este vizibil la cautare, pe portalul justitiei ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 20:41, 20 Martie 2017
Mai intati sa va asigurati la judecatorie la ce instanta a fost trimis. Este posibil sa fie la Curtea de Apel sau la o alta instanta . De obicei dureaza cateva zile pana apare pe porta. Termenul nu va aparea deocamdata fiind in procedura administrativa . Veti primi citatie si pentru termen .
Multumesc frumos !
Pe portal l-am gasit pina la urma dosarul (am mers citeva zile, din pagina in pagina, plecind de la ultimele dosare adaugate), am gasit si la ce instanta va fi, numai ca nu e "activ", nu e de gasit atunci cind vreau sa ajung la el prin rubrica "cautare dosar".
Am primit astazi apelul prin posta, formulez raspunsul in citeva zile.
Sa inteleg ca va fi activ atunci cind mi se completeaza dosarul cu raspunsul ?
Sau doar atunci cind se fixeaza data de sedinta?
Ultima modificare: Luni, 20 Martie 2017
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pronuntare radustanescu radustanescu cum aflu sentinta in procesul meu? (vezi toată discuția)
Preluare informatii dosar de catre site urile publice sorinqk sorinqk Stim ca informatiile despre dosarele din justitie le gasim pe pagina portal.just.ro. Aceasta pagina nu este indexata de motoarele de cautare (google, ... (vezi toată discuția)
Divort sector 5 bucuresti Tamarra Tamarra Buna ziua ,este un caz foarte ciudat,dupa ce prima data mi s_a anulat divorul la judecatoria de care apartineam pe motiv ca judecatoria nu este competenta pt ... (vezi toată discuția)