avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Remuneratie post economist sef
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Remuneratie post economist sef

Buna ziua,

Lucrez pe un post de economist la o multinationala cu o cifra de afaceri mai mare de 500.000 USD/an, 10 salariati.
In fisa postului intra: contabilitatea, intocmirea si plata salariilor, plata furnizorilor, revisal, contracte furnizori-banca, intocmirea declaratiilor lunare,semestriale,anuale, rapoarte statistice, raportari catre asociat-firma externa, raportari audit
Din Ianuarie am mai primit o sarcina: sa intocmesc contabilitatea si in planul american (pe un alt program de contabilitate): furnizori, banca ron-valuta, casa ron-valuta,deconturi,reevaluari,etc.
Care ar fi remuneratia corecta pentru un astfel de post?
Va multumesc
O zi cat mai frumoasa

Alte discuții în legătură

Fise post lucy.cris lucy.cris Ma poate ajuta cineva cu fisa de post economist? Multumesc.:) (vezi toată discuția)
Afectare calcul pensie adriana81taicuta adriana81taicuta Buna ziua, Ma afecteaza la calculul pensiei daca am studii superioare in contabilitate si informatica de gestiune (economista) si in contractul de munca mi-au ... (vezi toată discuția)
Fisa postului gabydumitru gabydumitru buna ziua! am nevoie la angajare de fisa postului de economist, ma puteti ajuta cu un model!!?? multumesc, gaby[b] (vezi toată discuția)