avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Afectare calcul pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Afectare calcul pensie

Buna ziua,
Ma afecteaza la calculul pensiei daca am studii superioare in contabilitate si informatica de gestiune (economista) si in contractul de munca mi-au trecut operator calculator cod cor 413201 cu salariul minim economie studii medii?
Munca prestata e contabilitate primara (Deconturi de cheltuieli pentru cursele externe soferi,introducere facturilor de venituri si cheltuieli,inregistrarea in contabilitate a extraselor bancare, intocmire rapoarte: recuperare accize internsi extern , recuperare TVA etc.)
Multumesc anticipat,
Ultima modificare: Luni, 12 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cod cor Ana 2018 Ana 2018 Buna ziua..Am absolvit Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune. In prezent lucrez ca operator introducere si validare date. Codul COR cu care ... (vezi toată discuția)
Economist?? claudiaP claudiaP Buna seara! Spuneti-mi, va rog, cum ar fi corect sa incadrez un economist, fiindca la Cor regasesc multe , numai economist nu. Raspunde de evidenta ... (vezi toată discuția)
Cor economist-contabil kristinikk kristinikk Buna ziua. Am si eu o intrebare in legatura cu COR-ul. Sunt absolventa ASE, facultatea Contabilitate si Informatica de Gestiune si de curand m-am angajat pe ... (vezi toată discuția)