avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general COR economist-contabil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

COR economist-contabil

Buna ziua. Am si eu o intrebare in legatura cu COR-ul. Sunt absolventa ASE, facultatea Contabilitate si Informatica de Gestiune si de curand m-am angajat pe postul de contabil. insa nu gasesc in cor nici un cod potrivit specializrii de economist-contabil. ma poate ajuta cineva? multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters145137 , utilizator 13:56, 14 Octombrie 2010
Buna ziua. Am mai raspuns la acesta intrebare. nu exista COR exact pe acesta meserie, si eu sunt in aceiasi situatie, cel mai potrivit ar fi:


Economist in industrie - Cod COR: 244101
Nivelul de instruire: 4 (studii superioare)


Grupa de baza: 2441 - Economisti (exclusiv specialisti statisticieni si cei din sistemul financiar-bancar)
Economistii activeaza pe pietele nationale de bunuri, servicii si forta de munca si rezolva probleme economice vizand productia, costurile acesteia, activitatea umana si mediul social si pun la dispozitia factorilor de decizie consultatii in acest sens.

multumesc frumos.
Cu multa placere. Acesta mi se pare singurul cor, care acopera o arie mai larga de operatiuni contabile, acum sincer depinde ce anume face din contabilitate, ca mai sunt si alte cor-uri, care sa spunem ca ar fi portivite...........
ce fac...hhmmm...pai tin cam toata contab de la a la z.
Ok. Atunic merge asta 2441, si atentie mare la fisa postului, faceti una cat mai detaliata. in care sa se cuprinda tot ceea ce faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Economist?? claudiaP claudiaP Buna seara! Spuneti-mi, va rog, cum ar fi corect sa incadrez un economist, fiindca la Cor regasesc multe , numai economist nu. Raspunde de evidenta ... (vezi toată discuția)
Studii economice? mihteo mihteo Studiile superioare cu titlul de INGINER, specializare INGINERIE ECONOMICA, profil inginerie manageriala - se incadreaza in categoria STUDIILOR SUPERIOARE ... (vezi toată discuția)
Incadrare pt. absolvent ase? workaholic workaholic Ma poate ajuta cineva :innocent: trebuie sa fac o angajare a unui absolvent ASE :facultatea Contabilitate si Informatica de Gestiune. Ma intereseaza ce cod ... (vezi toată discuția)