avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare pt. absolvent ASE?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare pt. absolvent ASE?

Ma poate ajuta cineva :innocent:
trebuie sa fac o angajare a unui absolvent ASE :facultatea Contabilitate si Informatica de Gestiune. Ma intereseaza ce cod COR trebuie sa scriu in contract .M-am gandit la "refernent economist in gestiune economica cod COR :244106 .:-/.
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 15:16, 17 Septembrie 2009
Il puteti angaja ca economist si puteti face particularizarile in fisa de post.
Imi spuneti natura postului vacant?Pe ce post ii faceti angajarea?Daca cel gandit de dvoastra corespunde atributiilor din fisa postului atunci este bun codul.
workaholic a scris:

Ma poate ajuta cineva :innocent:
trebuie sa fac o angajare a unui absolvent ASE :facultatea Contabilitate si Informatica de Gestiune. Ma intereseaza ce cod COR trebuie sa scriu in contract .M-am gandit la "refernent economist in gestiune economica cod COR :244106 .:-/.

Varianta aleasa de dvs este f buna, mai ales daca va lucra in domeniu contabilitate, financiar.
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
Isa Radov, Consultant resurse umane
nikol.ilea a scris:

Il puteti angaja ca economist si puteti face particularizarile in fisa de post.

Din pacate, COR are marea problema ca nu cuprinde functii la modul general. Adica, simpla functie de "economist" nu exista.
Trebuie gasita incadrare pe specialitate ca sa poti introduce codul aferent in Revisal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cor economist-contabil kristinikk kristinikk Buna ziua. Am si eu o intrebare in legatura cu COR-ul. Sunt absolventa ASE, facultatea Contabilitate si Informatica de Gestiune si de curand m-am angajat pe ... (vezi toată discuția)
Incadrare camytza_32 camytza_32 Sunt absolventa de universitate, specializarea \"economist\", absolventa de master, specializarea: Gestiune contabila si financiara, absolventa de modul ... (vezi toată discuția)
Ce cor sa aleg? mihaelatanya mihaelatanya Buna ziua. Un raspuns va rog. Sunt licentiata in contabilitate si m-am angajat la o firma ca si secretar contabil dar ma voi ocupa si de personal si de ... (vezi toată discuția)