avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare

Sunt absolventa de universitate, specializarea "economist", absolventa de master, specializarea: Gestiune contabila si financiara, absolventa de modul psihopedagogic, DPPD, cu practica de specialitate la disciplina chimie, incadrata pe un post de laborant la o scoala (sunt absolventa de liceu Teoretic, profil chimie-biologie) si as dori sa stiu daca se poate ca modul de incadrare sa fie " laborant cu studii superioare", avand in vedere faptul ca am absolvit modulul psihopedagogic in cadrul DPPD(5 semestre), cu practica de specialitate la disciplina chimie.
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 10:32, 2 Februarie 2010
Functia de "laborant cu studii superioare" nu exista in clasificarea ocupatiilror din Romania (COR).
In general, functia de laborant se refera la persoane cu studii medii.

Modulul psihopedagogic pe care l-ati absolvit va permite sa predati chimia.
Adica sa puteti ocupa un post de profesor.

Daca doriti sa profesati in domeniul economic, atunci va trebui sa lucrati intr-un departament financiar-contabil la referent economist in gestiune economica cod COR 244106.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de licenta relyrely2010 relyrely2010 In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot ... (vezi toată discuția)
Studii superioare andrey2501 andrey2501 Va multumesc pentru raspunsuri, dar as dori sa stiu daca dupa terminarea masterului in audit financiar contabil pot fi incadrata pe un post de administrator ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare la absolvire facultate petu petu Sunt sef birou intr-o institutie publica.Am o vechime in munca de 23 ani.Pana in anul 2008 am fost incadrata ca si contabil IA cu delegatie de sef birou.In ... (vezi toată discuția)