avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu creștere copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu creștere copil

Buna ziua! Soția mea a adus pe lume gemeni. Va rog să mă ajutați cu următoarele două probleme: 1. Indemnizația pentru al doilea copil este egală cu cea pentru primul copil? 2. E mai bine să depună actele pentru indemnizație la finalul celor 126 de zile de c.m. sau in minim 43 de zile de la nașterea copiilor? (Cuantumul indemnizațiilor de vor calcula de când s-au născut copii până la vârsta de 2 ani sau de când se depun actele până la vârsta de 2 ani?). Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copii sarcina gemelara xzibit xzibit Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie: sotia mea a nascut gemeni si as dori sa stiu daca numarul zilelor de concediu pre si post natal (cele ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru ccc valentin19 valentin19 am o intrebare privind indemnizatia pentru cresterea copilului. in curand o sa fiu mamica a doi gemeni si vreau sa stiu daca o sa iau indemnizatia pentru ... (vezi toată discuția)
Documente ce trebuie facute la nasterea unui copil- mama- cadru didactic kissvisylove kissvisylove toate actele ce trebuie facute: dosar de indemnizatie, alocatie, stimulent de insertie, prima de la sindicat, prima de un salariu toate beneficiile ce mai ... (vezi toată discuția)