avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Programul START-UP NATION ROMÂNIA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Programul START-UP NATION ROMÂNIA

Programul START-UP NATION ROMÂNIA se refera la prima afacere, sau la prima firma infiintata dupa 1 ian 2017?. Mentionez ca sunt persoana peste 50 ani, nu lucrz , nu am pensie ,am mai avut in trecut 1%dintr-un IFsi as vrea sa stiu daca ma incadrez la acest proiect, avand in vedere ca acea IF este desfiintata din 2012. multumesc anticipat pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: casandrescu_carmen , utilizator 12:48, 21 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Start-up nation - romania 2017 ciprianflorea ciprianflorea Buna ziua.Tocmai am auzit de noul program “Start-up Nation - Romania”,ce a fost adoptat de guvern si care va intra in viguare de la 1 Mai 2017,cu finantare ... (vezi toată discuția)
Afacere Iuli_Iulian Iuli_Iulian Buna ziua, intrebarea mea este urmatoarea: Eu cu tatal meu, am vrea sa deschidem o microintreprindere accesand fondurile europene, dar nu stim in ce proiect ... (vezi toată discuția)
Achizitie spatiu program start up nation IMSS IMSS Buna ziua! Am va rog,situatia de mai jos pentru care va solicit un punct de vedere: In 2017 m-am calificat si am semnat acordul de finantare prin Start Up ... (vezi toată discuția)