avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Avans inainte cu 2 luni într-un contract de vânzare- ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Avans inainte cu 2 luni într-un contract de vânzare- cumpărare

Vreau să cumpăr un apartament, cu terenul aferent, în curte comună cu încă doi proprietari. Cartea funciară este comună. Pentru a face carte funciară individuală vânzătorul nu are banii necesari. Mi-a propus să-i dau un avans pentru a face aceste demersuri.
Menționez că: prețul cerut de vânzator este 58 000 euro; avansul cerut este de 5000 euro;voi lua credit ipotecar ca să achit prețul întreg.
Ce riscuri există ?

Alte discuții în legătură

Achizitionare imobil ipotecat alexandru-fiscu alexandru-fiscu Doresc achizitionarea unui imobil (ap 3 camere) asupra carui exista o ipoteca.(cumparat prin credit ipotecar). In prezent creditul ipotecar insumeaza aprox ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament ipotecat tzvpac tzvpac Buna seara Stiu ca s-a mai pus aceasta intrebare pe site-ul dvs.dar revin si eu cu aceeasi intrebare mai specifica pt cazul meu. Vreau sa cumpar un ... (vezi toată discuția)
Ramane cartea funciara blocata daca clientului nu i se aproba creditul ipotecar ? imeime imeime Vanzare locuinta Client cu credit ipotecar Precontract notarial cu avans Ce se intampla cu Caretea Funciara daca clietului nu i se aproba creditul de ... (vezi toată discuția)