avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare
Discuție deschisă în Executare silită

Executare

Am avut un accident cu un auto în timp ce eram în orele de program în vânzări ca agent la o SC .Acum
Menționez că am evitat intro curba cum reiese și din pv la politie un alt auto ce intrase pe contrasens și am iesit în șanț

nu mai sunt angajat la acea sc si mi se cere să plătesc o sumă de 14 ooo Ron paguba produsa la auto
Timp de un an de zile mi au fost opriți din salariu câte 200 Ron
E normal ca eu să le plătesc această suma
Cel mai recent răspuns: mosupescaru , utilizator 14:44, 21 Martie 2017
Teoretic da, ar trebui sa reparati prejudiciul cauzat SC. Insa in cazul de fata, cum vad eu problema, nu trebuia ca dvs sa platiti paguba ci soferul care a produs accidentul culpa acestui eveniment fiindu-i atribuita. Din ce am inteles sunteti pus in executare, daca vi s-a oprit din salariu. In baza la ce a pornit executarea silita?? Exista o hotarare judecatoareasca sau in constractul de munca este stipulat asa ceva?
Daca sunteti vinovat de producerea accidentului, atunci va trebui sa suportati c/v prejudiciului.
Am semnat o hârtie de la sc precum ca mi se va opri din salariu atâta tot. Acum m a contactat un avocat care mi a zis că trebuie să plătesc cumva
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident mortal; daune alinaradu23 alinaradu23 Buna ziua, Un autoturism cu doi pasageri a patruns pe contrasens lovind grav un altul, in urma accidentului pasagerii din primul autoturism au decedat, in ... (vezi toată discuția)
Circulatie pe contrasens si provocare accident fara coliziune directa Daniel944 Daniel944 Buna ziua! Acum cateva zile circulam regulamentar pe un drum judetean si, iesind dintr-o curba, am observat o duba care venea din sens opus pe banda ei de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu angajatorul vasiledela4 vasiledela4 Buna seara am avut un accident cu masina firmei in luna mai se si a intrat unul in mine eu eram pe contrasens iar el a intrat pe contrasens de si banda lui era ... (vezi toată discuția)