avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... aplicare lege 10/2001, actuala legea 165/2013
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

aplicare lege 10/2001, actuala legea 165/2013

Care sunt ultimile acte normative care privesc Atributiile Comisiei de aplicare a Legii 10/2001? In cazul in care exista bunuri la nivelul administratiei publice locale acestea se acorda in compensare?cine face evaluarea fostului imobil preluat abuziv, dar a imobilului stabilit pt acordarea in compensare? cum se acorda? teren pentru teren, iar pentru constructie se stabilesc puncte de catre Comisia Nationala?
Care este procedura? in ce act normativ apare?

Alte discuții în legătură

Retrocedarea caselor cu legea 10 coze coze Cu legea 10 am retrocedat terenul pe care am avut construita casa, dar cand am facut cererea am facut ptr retrocedare teren si contravaloare ptr imobil dar am ... (vezi toată discuția)
Tergiversare anrp KLTM KLTM Avem un dosar pe Legea 10 la ANRP de ani de zile care zace acolo. A fost facuta evaluarea imobilului in anul 2011, pe legea veche si noi am fost de acord cu ... (vezi toată discuția)
cum se realizeaza echivalenta valorica pe baza grilei notariale conform legii nr. 165/2013? Madalina8080 Madalina8080 Lucrez la o Primarie care are de solutionat un dosar intocmit in baza notificarii depuse conform Legii nr. 10/2001, pentru niste constructii care nu mai exista ... (vezi toată discuția)